Välj en sida

Hyr friluftsutrustning

 

Dags att hyra friluftsutrustning i Uppsala eller Västerås?

När du ska ge dig ut på äventyr i skog och mark kan du hyra din friluftsutrustning hos oss. Det är ett smidigt alternativ till att köpa utrustning och vi hjälper dig med personlig service. Komma ut i naturen året om är en upplevelse för grupper eller hela familjen. Oavsett om du vill ge dig ut på vandring i fjällen eller upptäcka områden kring Uppsala och Västerås har vi passande friluftsutrustning.

 

Hyr din friluftsutrustning hos oss

Du kan alltid ringa till oss för att boka din friluftsutrustning eller boka online här. Hos oss kan du få hela paket med tält, kängor, stormkök, ryggsäckar (35 och 65 liter), bärstol, sovsäckar (Comfort +2 – -35 grader) och liggunderlag. Vi har allt för att du ska få en härlig upplevelse i naturen. För att hyra eller hämta friluftsutrustning så går du in i Sunnerstastugan i Uppsala eller Björnögården i Västerås.

Hyr din alpinutrustning hos oss på hemmaplan så slipper du köerna på skidorten när du ska hyra skidor. Vi har fria resdagar till och från backen vilket gör att det både blir billigare och mindre stressigt att besöka oss. Hos oss hittar du allt från nybörjarvänliga knatteskidor till breda allmountainskidor och givetvis snowboards.