Välj en sida

Hyra rullskidor

Rullskidor och rullskidspaket hyr du enkelt och smidigt hos oss på Aktivt Uteliv. Perfekt träning för dig som saknar snö att åka längdskidor på. I våra paket ingår rullskidor, pjäxor och stavar. Läs mer nedan och titta förbi vår butik i Uppsala eller Västerås för att hyra utrustningen. 

Hyr rullskidor i Uppsala eller Västerås

Gillar du att åka skidor året om kan du hyra rullskidor hos oss. Vi har hela paket med utrustning till rullskidor så du kan upptäcka områden kring Uppsala och Västerås. Oavsett om du vill träna hårt till skidlopp till vintern eller bara njuta av att glida runt kan du vända dig till oss. Rullskidor ger bra träning och det är lätt att komma igång, det är också en kul aktivitet för hela familjen.

Vill du hyra rullskidor kan boka direkt online eller ringa till oss för personlig service. I paketet ingår stavar, pjäxor och hjälm om så önskas. Vi hjälper gärna till med att hitta roliga rundor om du inte är bekant med området. Du kan hyra för längre perioder och kortare turer. Ska du hyra eller hämta rullskidor ska du gå in på i Sunnerstastugan.

Hyr din alpinutrustning hos oss på hemmaplan så slipper du köerna på skidorten när du ska hyra skidor. Vi har fria resdagar till och från backen vilket gör att det både blir billigare och mindre stressigt att besöka oss. Hos oss hittar du allt från nybörjarvänliga knatteskidor till breda allmountainskidor och givetvis snowboards.