Vill du jobba med ett aktivt uteliv?
Vi söker dig som har ett stort intresse av sport- och friluftsliv. Du är social och sprider energi omkring dig. Du gillar att arbeta med service och gör gärna det där lilla extra för att leverera hög kvalitet.

Vilka är vi?
Vi är ett litet och nytänkande företag i sport- och friluftsbranschen med fokus på uthyrning, försäljning, kurser och aktiviteter. Då vi växer snabbt och har stora ambitioner har vi högt i tak för att hitta på och verkställa nya idéer där alla är med i skapandeprocessen. Vi jobbar i ett litet team där det är viktigt med glädje och en positiv anda eftersom vi jobbar hårt med att driva på i arbetet för att utveckla verksamheten och behålla våra höga krav på service.

Produktområden;
Vinter – Alpint, längd, skridskor;
Sommar – Kajak, Stand Up Paddle, MTB, landsvägscykel, rullskidor, vandring, simning.
Vi arrangerar även företagsevent, håller i kurser och andra aktiviteter som innefattar vår utrustning.

Vad ska du göra?
Jobbar du hos oss kommer du träffa människor som vill testa olika sport- och friluftsaktiviteter. Du kommer vara ute i naturen på olika uppdrag och komfortabelt klara av instruera i hur aktiviteterna utövas. Övriga uppgifter innefattar försäljning och kassahantering, hantering av bokningar, utprovning av utrustning och aktivt deltagande vid evenemang.

Vem är du?
Som anställd hos oss är du ansiktet utåt, du är serviceinriktad och drivs av att leva ett aktivt uteliv. Vi ser mycket positivt på dig som redan har ett genuint intresse av friluftsliv, kanske är fjällguide eller har jobbat som kursledare och är intresserad av att hålla i kurser.

Arbetets omfattning:
100% – Heltid

Plats:
Uppsala

Nödvändiga kunskaper:
B-körkort, Svenska och engelska språkkunskaper

Hur söker jag jobbet?
Skicka din ansökan till erik.falk@aktivtuteliv.nu