Välj en sida

Hyr Kajak

Vill du testa att paddla kajak? Eller är du en erfaren paddlare som ska ut på nya äventyr? Visste du att kanot är endast ett  samlingsnamn för kajak och kanadensare? Jo, så är det! Hyr din kajak hos oss så ser vi till att du får den senaste och bäst anpassade kajakutrustningen för dina behov. I paketen ingår kajak, paddel, flytväst och kapell. Läs mer om våra kajaker och titta sedan förbi vår butik i Uppsala eller Västerås.  

Hyr en kajak enkelt och smidigt

När du ska boka din kajak kan du ringa till oss får personlig service med tips på vart du kan paddla i Uppsala och Västerås. Vi hjälper dig att hitta kajak samt ser till att du får all utrustning du behöver. För att hyra eller hämta en bokad kajak så går du in i Sunnerstastugan i Uppsala eller Björnögården i Västerås. Vi gör det enkelt att hyra kajak!

Hyr din alpinutrustning hos oss på hemmaplan så slipper du köerna på skidorten när du ska hyra skidor. Vi har fria resdagar till och från backen vilket gör att det både blir billigare och mindre stressigt att besöka oss. Hos oss hittar du allt från nybörjarvänliga knatteskidor till breda allmountainskidor och givetvis snowboards.