Välj en sida

Hyra mountainbike

Dags att hyra MTB(Mountainbike)

Vill du ge dig ut på utmanande skogsstigar kring Uppsala och Västerås kan du hyra en mountainbike hos oss. Vi har MTB för hela familjen så alla kan ha roligt tillsammans. Upptäcka nya stigar, utmana kompisar på tuffa rundor eller bara en stund för dig själv i naturen. Med rätt cykel blir dagen en höjdare och hos oss hittar du olika modeller.

Hyr mountainbike, vi hjälper dig

Vill du hyra mountainbike kan du boka online eller ringa till oss så hittar vi rätt modell för dig. Vi hjälper dig även med tips och råd inför turen. I paketet ingår spd-pedaler eller vanliga pedaler, extra slang, pump och hjälm vid behov. Det finns få saker som slår att upptäcka naturen med cykel och det finns rutter för alla. För att hyra eller hämta en bokad mountainbike så går du in i Sunnerstastugan i Uppsala eller Björnögården i Västerås.

Här nedan hittar du våra MTB-modeller.

 


Hyr din alpinutrustning hos oss på hemmaplan så slipper du köerna på skidorten när du ska hyra skidor. Vi har fria resdagar till och från backen vilket gör att det både blir billigare och mindre stressigt att besöka oss. Hos oss hittar du allt från nybörjarvänliga knatteskidor till breda allmountainskidor och givetvis snowboards.