Välj en sida

Höjdskräcken

  • Spänning 100% 100%
  • Naturupplevelse 20% 20%
  • Fysik 70% 70%
Info om Höjdskräcken

För dig som tycker att vår höghöjdsbana är en lätt match har vi byggt en ny utmaning – ett 12 meter högt klättertorn!

Tornet har tre sidor med två klätterutmaningar per sida. Varje moment klättrar ni två och två, mestadels tävlandes mot varandra men på Jakobsstege måste ni samarbeta för att ta er upp. Om du lyckas ta dig ända upp belönas du med fin utsikt över Björnön och Mälaren, om du törs lyfta blicken förstås.

Höjdskräcken passar bäst för grupper på 6-12 personer för att det ska bli flyt i klättringen och inte bli så långa väntetider på marken. Det är en perfekt aktivitet för svensexor eller möhippor som vill ha en rejäl utmaning. Hela aktiviteten tar ca 2 h.

Säkerhetsutrustningen lånar du av oss. En instruktör går igenom den information du behöver före start och finns med hela tiden.

Bokning
Höjdskräcken är endast öppen för bokade grupper och ni önskar själva starttid när ni bokar aktiviteten. Vi har ingen minimiantal för att boka, men däremot ett startpris på aktiviteten eftersom den kräver en hel del för- och efterjobb och konstant närvaro av en instruktör. Boka på 021-262 00 eller info@bjornogarden.se.

Priser
Startpris: 3 500 kr/grupp
Klätterpris: 300 kr/person

Bra att veta
Tidsåtgång: ca 2 h
Vikt: max 130 kg
Längd: minimilängd 130 cm
Klädsel: vi rekommenderar oömma kläder och stadiga skor

I Höjdskräcken vill vi att du är nykter. Vi har nolltolerans mot alkohol före och under själva klättringen (vilket självklart även gäller för våra övriga aktiviteter).

Priser

Anmälningsformulär: