Kajaktur med burgare

  • Spänning 60% 60%
  • Naturupplevelse 90% 90%
  • Fysik 30% 30%

Info om kajakturen

Paddla havskajak på Fyrisån och/eller Ekoln!

Att paddla kajak är ett avkopplande sätt att ta sig ut i naturen på och det är dessutom lättare än det ser ut. Vi använder oss av stabila havskajaker som alla kan känna sig trygga i utan krav på förkunskaper. Under handledning och guidning av vår instruktör får ni lära er att paddla kajak och samtidigt upptäcka Fyrisåns utlopp och Ekolns norra delar. Vi avslutar paddelturen på en av Ekolns badplatser där vi tillsammans grillar hamburgare innan ni får avrunda dagen i bastu med sjöutsikt.

Paddelturen blir cirka sex kilometer lång och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten tar cirka fyra timmar och lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

Tid
Hela aktiviteten tar cirka fyra timmar där vi paddlar i ca. 2h , äter mat och bastubadar (bastu är ett tillval) i ca 1,5h och har 30 minuter i marginal.

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder efter väder, vattenflaska, överdragskläder, solglasögon, ombyte.

Vad gör jag av packningen?
Packning går lätt ner i kajakens packluckor men vi kan även ta med värdesaker och packning i den transport som går ut till matplatsen.

Vad är det för mat?
Vi grillar hamburgare från en kvalitativ leverantör här i Uppsala med standardtillbehör och dryck. Veg. alternativ är Halloumiburgare eller enligt ök.

Vill du ta matupplevelsen till nästa nivå?
Boka en egen utekock! Vi samarbetar med Elles Utemat som specialiserar sig på kvalitativa matlagningsupplevelser över öppen eld. Läs mer här: Elles Utemat

När
Vi kan arrangera denna tur mellan kl. 10-18 alla vardagar.

Bokning
Fyll i formuläret nedan eller ring oss. Vi återkopplar inom en arbetsdag med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Ev. transport.
Vår minibuss går mellan butiken och Sunnerstagropen. Om någon behöver transport går detta alltså att ordna. Fråga oss om alternativa aktiviteter för dem som inte kan/vill delta.

Pris

Tillval

Bastu
1800 SEK
  • Bastutält

Anmälningsformulär: