Välj en sida

Kajaktur med mat

  • Spänning 60% 60%
  • Naturupplevelse 90% 90%
  • Fysik 30% 30%

Info om kajakturen

Paddla havskajak på Fyrisån och Ekoln!

Att paddla kajak är ett avkopplande sätt att ta sig ut i naturen på och det är dessutom lättare än det ser ut. Vi använder oss av stabila havskajaker som alla kan känna sig trygga i utan krav på förkunskaper. Under handledning och guidning av vår instruktör får ni lära er att paddla kajak och samtidigt upptäcka Fyrisåns utlopp och Ekolns norra delar. Vi går i land på en av Ekolns badplatser där vi tillsammans grillar hamburgare. När vi känner oss redo beger vi oss återigen ner i kajakerna för en stillsam paddling tillbaka till Sunnerstastugan. Om man önskar har vi omklädningsrum, dusch och bastu till ert förfogande.

Paddelturen blir cirka sex kilometer lång och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten tar cirka fyra timmar och lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

Tid
Hela aktiviteten tar cirka fem timmar där vi paddlar i ca. 3h , äter mat och i ca 1,5h och har 30 minuter i marginal.

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder efter väder, vattenflaska, överdragskläder, solglasögon, ombyte.

Vad gör jag av packningen?
Packning går lätt ner i kajakens packluckor men vi kan även ta med värdesaker och packning i den transport som går ut till matplatsen.

Vad är det för mat?
Vi kan grilla hamburgare med tillbehör eller hitta på en annan passande rätt som Anki, vår restaurangchef, kan rekommendera..

När
Vi kan arrangera denna tur mellan kl. 10-20 alla vardagar.

Bokning
Fyll i formuläret nedan, maila eller ring oss. Vi återkopplar inom en arbetsdag med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Ev. transport.
Vi har en minibuss som rymmer 8 passagerar och arrangera med upphämtning av er och era saker. Tala med oss om detta berättar vi mer.

Pris

Anmälningsformulär: