Välj en sida

Kvällspaddling på Fyrisån

  • Spänning 50% 50%
  • Naturupplevelse 90% 90%
  • Fysik 30% 30%

Kvällspaddling på Fyrisån

Kvällspaddla torsdagar på norra Fyrisån!
Nu kan vi hela sommaren erbjuda kvällspaddling på torsdagar ca. kl. 18.30-20.30. Unna dig en härlig kvällsaktivitet på våra nybörjarvänliga och stabila Stand Up paddleboards där vi sköter all logistik för att du ska få en maximal upplevelse.

Kvällspaddling på Fyrisån är en oförglömlig upplevelse och ett härligt sätt att koppla av på.

Hur går det till?
Vi träffas vid Eddaspången (gångbron strax söder om Luthagsesplanaden) kl. 18,30 på torsdagar och kör ut till startplatsen för paddlingen. Väl där, får alla deltagare en tydlig genomgång i hur man paddlar SUP. Sedan paddlar deltagarna från startplatsen tillbaka till Eddaspången, vi siktar på att vara tillbaka ca. 20.30. Eftersom vi startar och slutar på samma ställe kan du ta bilen eller cykeln till aktiviteten. 

Var paddlar vi?
Paddlingen startar vid Klaustorp 1, en bro som ligger mitt på fältet mellan Librobäck och Ulva Kvarn. Därifrån paddlar du i eget tempo de 4,5 kilometerna in till Eddaspången.

Beroende på vindförhållanden kan vi behöva ta en annan rutt

Kostnad
Turen kostar 399 kr och i priset ingår transport till startplats, upphämtning, SUP med tillhörande utrustning och en kort instruktion och givetvis ett glatt sällskap!

Tidsåtgång
Ca. två timmar inkl. utkörning.

Samling
Var där senast 18.30. Vi träffas vid Eddaspången (Västra sidan). Kika efter vår minibuss med SUP-släpet.

Bokning
Paddelturen kan bokas torsdagar i formuläret nedan eller via telefon.
Vill du boka ett eget datum med en grupp, gör det då här: Grupp/Företagsbokning

Antal
8st platser, först till kvarn.

Packning
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande klädsel är träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare att brädorna är breda och har stor volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

Priser

Anmälningsformulär: