Välj en sida

Big splash på SUP

  • Spänning 90% 90%
  • Naturupplevelse 20% 20%
  • Fysik 30% 30%

Big splash på SUP (Lagtävling)

Dela in er i lag och utmana varandra i en rolig och rafflande lagsprint på våra Big SUP!

Våra Big SUP tar Stand Up Paddling till en helt ny nivå. Istället för en balansutmanande individuell aktivitet, blir det en rolig samarbetsövning som alla kan vara med på. Brädorna rymmer fyra till åtta personer och är helt osänkbara. De ligger tryggt och stadigt på vattnet och kräver inga förkunskaper.

Aktiviteten passar grupper från åtta personer och uppåt. Vi delar in er i lag och låter er paddla en kort sprintsträcka mot varandra. Beroende på hur många ni är så blir upplägget allt från en minicup, med kvalheat och final, till en stafett där ni byter besättning på brädorna mellan varje varv. Ju fler ni är desto längre tid tar aktiviteten.

Plats:
Vid Sunnerstastugan finns bra platser vid Fyrisån eller Ekoln. Vi är mobila och kan arrangera aktiviteten i hela Uppsala med omnejd om så önskas.

Paddelbrädor:
Vi har både singelbrädor, för en paddlare, och Big SUP, för 6-8 paddlare. Den stora SUP:en är riktigt trygg och stabil, men ställer lite krav på ett gott samarbete. Ett väldigt kul inslag.

Tidsåtgång
En cup kan ta 1-2 timmar lite beroende på hur många ni är i ert sällskap.

Bokning
Aktiviteten kan bokas hela veckan.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Antal
6-60 personer

Vad behövs?
Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Kombineras gärna med…

Pris

Anmälningsformulär: