Big splash på SUP

  • Spänning 90% 90%
  • Naturupplevelse 20% 20%
  • Fysik 30% 30%

Big splash på SUP (Lagtävling)

Dela in er i lag och utmana varandra i en rolig och rafflande lagsprint på våra Big SUP!

Våra Big SUP tar Stand Up Paddling till en helt ny nivå. Istället för en balansutmanande individuell aktivitet, blir det en rolig samarbetsövning som alla kan vara med på. Brädorna rymmer fyra till åtta personer och är helt osänkbara. De ligger tryggt och stadigt på vattnet och kräver inga förkunskaper.

Aktiviteten passar grupper från åtta personer och uppåt. Vi delar in er i lag och låter er paddla en kort sprintsträcka mot varandra. Beroende på hur många ni är så blir upplägget allt från en minicup, med kvalheat och final, till en stafett där ni byter besättning på brädorna mellan varje varv. Ju fler ni är desto längre tid tar aktiviteten.

Aktiviteten går även att kombinera med mat över öppen eld 

Plats:
I Uppsala är den roligaste platsen på Fyrisån i Stadsträdgården, men även vid Eddaspången söder om polishuset fungerar bra. Andra bra lägen är Lyssnarängens badplats (Sunnersta), Storvradsbadets badplats (Gamla Uppsala) eller Skarholmen.
Vi är mobila och kan arrangera aktiviteten i hela Uppsala med omnejd.

Paddelbrädor:
Vi har både singelbrädor, för en paddlare, och Big SUP, för 6-8 paddlare. Den stora SUP:en är riktigt trygg och stabil, men ställer lite krav på ett gott samarbete. Ett väldigt kul inslag.

Tidsåtgång
Ca. 4h inkl. utkörning och restaurangbesök

Samling
Vid er arbetsplats eller vid Tullhusets parkeringsplats för alt. 1 södra turen eller Eddaspången för alt.2 norra turen.

Bokning
Paddelturen kan bokas alla vardagar.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Antal
6-30 personer

Vad behövs?
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare brädans bredd och stora volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

Vill du boka en kock?
Vi samarbetar med Elles Utemat som specialiserar sig på kvalitativa matlagningsupplevelser över öppen eld. Elle kan ordna med passande plockmat som passar perfekt till detta event. Läs mer här: Elles Utemat

Pris

Anmälningsformulär: