Välj en sida

Morgonpaddling på Fyrisån

  • Spänning 70% 70%
  • Naturupplevelse 100% 100%
  • Fysik 30% 30%

Morgonpaddling på Fyrisån

Njut av en lugn morgonpaddling på Fyrisån innan du börjar arbetsdagen!
För att njuta av den bästa paddlingen  ska man ut tidigt på morgonen och nu kan vi på Aktivt Uteliv erbjuda just detta! Unna dig en frisk och härlig morgonaktivitet på våra nybörjarvänliga och stabila Stand Up paddleboards där vi sköter all logistik för att du ska få en maximal upplevelse.

Att morgonpaddla på Fyrisån är en oförglömlig upplevelse och med lite tur kan du även se bävern som på morgonen lämnar bäverhyddan.

Hur går det till?
Vi hämtar upp utanför er arbetsplats eller så träffas på parkeringen vid Tullhuset på morgonen och kör ut till startplatsen för paddlingen. Väl där, får alla deltagare en tydlig genomgång i hur man paddlar SUP. Sedan paddlar deltagarna från startplatsen tillbaka till Stadsträdgården där vi träffades tidigare på morgonen, vid siktar på att vara tillbaka ca. 08.30.

Var paddlar vi?
Paddelturen startar vid den nyöppnade vindbron strax söder om Ulleråker och därifrån paddlar du själv i eget tempo de 2,5 kilometerna in till Stadsparken (cykelbron), vilket tar cirka en timme.

Beroende på vindförhållanden kan vi behöva ta en annan rutt

Tidsåtgång
Ca. 90 minuter inkl. utkörning.

Samling
Vid er arbetsplats eller vid Tullhusets parkeringsplats. Ca. 07.00-07.30.

Bokning
Paddelturen kan bokas veckodagar förutom tisdagara då vi har regulgära turer.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Antal
6-20 personer

Vad behövs?
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande klädsel är träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare brädans bredd och stora volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

Pris

Anmälningsformulär: