Välj en sida

Morgonpaddling på Fyrisån

  • Spänning 70% 70%
  • Naturupplevelse 100% 100%
  • Fysik 30% 30%

Morgonpaddling på Fyrisån

Njut av en lugn morgonpaddling på Fyrisån innan du börjar arbetsdagen!
För att njuta av den bästa paddlingen ska man ut tidigt på morgonen och nu kan vi på Aktivt Uteliv erbjuda just detta! Unna dig en frisk och härlig morgonaktivitet på våra nybörjarvänliga och stabila Stand Up paddleboards där vi sköter all logistik för att du ska få en maximal upplevelse.

Att morgonpaddla på Fyrisån är en oförglömlig upplevelse och med lite tur kan du även se bävern som på morgonen lämnar bäverhyddan.

Hur går det till?
Vi hämtar upp utanför er arbetsplats (max 8) eller så träffas vi här vid Sunnerstastugan. Alla deltagare får en tydlig genomgång i hur man paddlar SUP. Sedan paddlar ni från startplatsen tillbaka till Stadsträdgården där vi träffades tidigare på morgonen, vid siktar på att vara tillbaka ca. 08.30. 

Ni får var sitt frukostpaket varpå vi går ner till vattnet. Väl där, får alla deltagare en tydlig genomgång i hur man paddlar SUP. Sedan paddlar deltagarna ut på Ekoln/Fyrisån och njuter samtidigt av sin frukost på brädan eller intill åkanten, vid siktar på att vara tillbaka ca. 08.30. Om ni vill vara ute längre är detta givetvis helt okej, 08.30 är en tid ni kan vara säkra på att klara av för att sedan kunna återvända till jobbet.

Var paddlar vi?
Paddelturens start beror främst på vindriktning och styrka. Som oftast vill vi lägga till vi våra bryggor och sedan avsluta vid den gamla campingen här i Sunnersta.

Tidsåtgång
Ca. 90 minuter.

Samling
Vid er arbetsplats eller här vid Sunnerstastugan. Ca. 07.00-07.30.

Bokning
Paddelturen kan bokas veckodagar förutom tisdagar då vi har reguljära turer.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål. Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktiviteten så ser vi till att lösa det.

Antal
6-20 personer

Vad behövs?
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande klädsel är träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare brädans bredd och stora volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

Pris

Anmälningsformulär: