Välj en sida

Morgonpaddling på Fyrisån

Inkl. frukostpaket att ta med

  • Spänning 60% 60%
  • Naturupplevelse 100% 100%
  • Fysik 30% 30%

Morgonpaddling på Fyrisån

Njut av en lugn morgonpaddling på Fyrisån innan du börjar arbetsdagen!
För att njuta av den bästa paddlingen på Fyrisån ska man ut tidigt på morgonen och nu kan vi på Aktivt Uteliv erbjuda just detta! Unna dig en frisk och härlig morgonaktivitet på våra nybörjarvänliga och stabila Stand Up paddleboards där vi sköter all logistik för att du ska få en maximal upplevelse.

Att morgonpaddla på Fyrisån är en oförglömlig upplevelse och med lite tur kan du även se bävern som på morgonen lämnar bäverhyddan.

Hur går det till?
Vi träffas vid Sunnerstastugan kl. 07.00 på torsdagar. Du får ditt frukostpaket varpå vi kör ut till startplatsen för paddlingen. Väl där, får alla deltagare en tydlig genomgång i hur man paddlar SUP. Sedan paddlar deltagarna från startplatsen tillbaka till Sunnerstastugan och ånjuter samtidigt sin frukost på brädan eller intill åkanten, vid siktar på att vara tillbaka ca. 08.30. Om du vill vara ute längre är detta givetvis helt okej, 08.30 är en tid du kan vara säker på att klara av att vara tillbaka för att sedan kunna åka till jobbet.

Beroende på vindförhållanden kan vi behöva ta en annan rutt.

Kostnad
Turen kostar 499 kr och i priset ingår transport till startplats, frukost, SUP med tillhörande utrustning och en kort instruktion och givetvis ett glatt sällskap!

Tidsåtgång
Ca. 90 minuter inkl. utkörning.

Samling
Var här senast 07.00. Vi träffas utanför Sunnerstastugan.

Bokning
Paddelturen kan bokas tisdagar i formuläret nedan.
Vill du boka ett eget datum med en grupp, gör det då här: Grupp/Företagsbokning

Antal
8st platser, först till kvarn.

Packning
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande klädsel är träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare att brädorna är breda och har stor volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

Var paddlar vi?
Paddelturen startar vid den nyöppnade vindbron strax söder om Ulleråker och därifrån paddlar du själv i eget tempo de 2,5 kilometerna in till Stadsparken (cykelbron), vilket tar cirka en timme.

Priser

Anmälningsformulär: