Välj en sida

Fartfyllt MTB-äventyr

  • Spänning 70% 70%
  • Naturupplevelse 90% 90%
  • Fysik 60% 60%

Information om utflykten

Häng med på en fartfylld aktivitet och avsluta med goda hamburgare!
Att cykla mountainbike är en rolig och nybörjarvänlig friskvårdsaktivitet som passar alla där inga förkunskaper krävs. Under handledning och guidning av vår instruktör letar vi oss fram på naturstigar från Sunnerstastugan och omkring ekoln, skogarna och åsarna i närheten. Längst med stigarna stannar vi till och coachar er genom nästa hinder. Vid Sunnerstgropen grillar vi hemmagjorda hamburgare och njuter av dryck och trevligt sällskap.

Tid
Cykelturen är cirka 18 kilometer lång och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten tar cirka fyra timmar där vi cyklar i ca. 2h , äter mat i 1,5h och har 30 minuters marginal. Turen lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder för väder, löparskor eller cykelskor, vattenflaska, överdragskläder.

Vad gör jag av packningen?
Vi har gott om plats för dina saker inne i Sunnerstastugan i antingen vårt omklädningsrum eller i ett av våra skåp. Du kan på så vis cykla lätt utan packning.

Vad är det för mat?
Vi har ett brett utbud där vi antingen kan grilla hamburgare eller hitta på någon annan rolig maträtt. Vi diskuterar ihop något kul med vår restaurangchef Anki för att passa det ni önskar er.

När
Vi kan arrangera denna tur mellan 10-20 alla vardagar.

Bokning
Fyll i formuläret nedan, maila eller ring oss. Vi återkopplar inom en arbetsdag med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Ev. transport.
Vi har en minibuss som rymmer 8 passagerar och arrangera med upphämtning av er och era saker. Tala med oss om detta berättar vi mer.

Pris

Anmälningsformulär: