Fartfyllt MTB-äventyr

  • Spänning 70% 70%
  • Naturupplevelse 90% 90%
  • Fysik 60% 60%

Information om utflykten

Häng med på en fartfylld aktivitet och avsluta med goda hamburgare!
Att cykla mountainbike är en rolig och nybörjarvänlig friskvårdsaktivitet som passar alla där inga förkunskaper krävs. Under handledning och guidning av vår instruktör letar vi oss fram på naturstigar från Stadsträdgården ned till Sunnerstagropen via  Ultunaåsen och Stadsskogen. Längst med stigarna stannar vi till och coachar er genom nästa hinder. Vid Sunnerstgropen grillar vi hemmagjorda hamburgare och njuter av dryck och trevligt sällskap. Turen avslutas med en lugn cykling längst med ån och vi återvänder till butiken på Bergsbrunnagatan 8.

Tid
Cykelturen är cirka 18 kilometer lång och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten tar cirka fyra timmar där vi cyklar i ca. 2h , äter mat i 1,5h och har 30 minuters marginal. Turen lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder för väder, löparskor eller cykelskor, vattenflaska, överdragskläder.

Vad gör jag av packningen?
Vi transporterar din packning med kläder och värdesaker till och från Sunnerstagropen. Du kan på så vis cykla lätt utan packning.

Vad är det för mat?
Vi grillar hamburgare från en kvalitativ leverantör här i Uppsala med standardtillbehör och dryck. Veg. alternativ är Halloumiburgare eller enligt ök.

Vill du ta matupplevelsen till nästa nivå?
Boka en egen utekock! Vi samarbetar med Elles Utemat som specialiserar sig på kvalitativa matlagningsupplevelser över öppen eld. Läs mer här: Elles Utemat

När
Vi kan arrangera denna tur mellan 10-18 alla vardagar.

Bokning
Fyll i formuläret nedan eller ring oss. Vi återkopplar inom en arbetsdag med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Ev. transport.
Vår minibuss går mellan  butiken och Sunnerstagropen. Om någon behöver transport går detta alltså att ordna. Fråga oss om alternativa aktiviteter för den som inte kan delta.

Pris

Anmälningsformulär: