Urban citypaddling

Paddla SUP på Fyrisån in till stan!

Info om utflykten

Upptäck Fyrisån på en Stand Up Paddleboard!
Lugnt och beskedligt slingrar sig Fyrisån fram genom det omgivande landskapet innan du ser den första skymten av Uppsalas välkända silhuett och vildmarken byts mot citypaddling.

Alternativ 1 (Norra Fyrisån)
Paddelturen startar vid Ulva Kvarn eller Klastorp 1 (en bro mitt bland åkrarna) och därifrån paddlar du själv i eget tempo de 8 eller 4,5 kilometerna in till Eddaspången, vilket tar cirka två-tre timmar. Längs vägen har du gott om tid att njuta av naturen och medhavd fika.

Alternativ 2 (Södra Fyrisån)
Paddelturen startar vid Kuggebro söder om Uppsala i Sävjaån och därifrån paddlar du själv i eget tempo de 4,5 kilometerna in till Stadsparken (cykelbron), vilket tar cirka två timmar. Längs vägen har du gott om tid att njuta av naturen och medhavd fika. Observera att man under denna tur kan stöta på lättare båttrafik.

Kostnad
Turen kostar 399 kr och i priset ingår transport till startplats, upphämtning, SUP med tillhörande utrustning och en kort instruktion.

Bokning
Paddelturen kan bokas in alla dagar mellan kl. 09.00-16.00.

Förkunskaper
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare att brädorna är breda och har stor volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

SUP in the city

Från vildmark till urban citypaddling!

Anmälan:


NYHETER & ERBJUDANDEN
Uppsala
Västerås
NYHETER & ERBJUDANDEN
Uppsala
Västerås