SUP på Fyrisån & restaurang

  • Spänning 60% 60%
  • Naturupplevelse 90% 90%
  • Fysik 30% 30%

Stand Up Paddling Fyrisån

Glid fram på en Stand Up Paddleboard på Fyrisåns vackra miljö. Väl mellan två turer, södra eller norra Fyrisån.

Stand Up Paddling är en nybörjarvänlig och rolig aktivitet som är enklare än det ser ut. Tack vare paddelbrädornas stora volym ligger de stadigt på vattnet och det är sällsynt att någon ramlar i.

Alt. 1  Södra Fyrisån Turen startar i Ultuna dit vi transporterar er och utrustningen. Efter en genomgång av vår instruktör skickar vi iväg er norrut mot stan med Stadsträdgården som slutmål, dit är det 5 kilometer och cirka två timmars paddling. När ni når Stadsträdgården tar vi emot er och tar hand om utrustningen medan ni avslutar turen med en god lunch på Hamnpaviljongen.

Alt. 2 Norra Fyrisån Turen startar i Klaustorp 1 (strax norr om Uppsala) dit vi transporterar er och utrustningen. Efter en genomgång av vår instruktör skickar vi iväg er norrut mot stan med bryggan vid Saluhallen som slutmål, dit är det 4,5 kilometer och cirka två timmars paddling. När ni når bryggan tar vi emot er och tar hand om utrustningen medan ni avslutar turen med en god lunch på Åkanten.

Paddelbrädor:
Vi har både singelbrädor, för en paddlare, och Big SUP, för 6-8 paddlare. Den stora SUP:en är riktigt trygg och stabil, men ställer lite krav på ett gott samarbete. Ett väldigt kul inslag.

Tidsåtgång
Ca. 4h inkl. utkörning och restaurangbesök

Samling
Vid er arbetsplats eller vid Tullhusets parkeringsplats för alt. 1 södra turen eller Eddaspången för alt.2 norra turen.

Bokning
Paddelturen kan bokas alla vardagar.

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

Antal
6-30 personer

Vad behövs?
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare brädans bredd och stora volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

 

Priser

Anmälningsformulär: