Välj en sida

SUP Yoga på Fyrisån

  • Spänning 20% 20%
  • Naturupplevelse 40% 40%
  • Fysik 70% 70%

Yoga på Fyrisån!
Upplev vattnet, värmen från solen och lugnet inom dig med SUP Yoga (Stand UP Paddleboard) i sommar! Känslan av kraft och lugn håller i sig långt efter att du är tillbaka på land. Nu kan vi tillsammans med Explore Yoga erbjuda SUP Yoga på Fyrisån vid Sunnerstastugan och Järnbron.

I yogapasset kommer vi först att lägga fokus på att hitta balansen i brädan. Därmed hittar vi även vår mage och centrum i våra kroppar. På brädan gör vi lugna, stabiliserande yogapositioner som kombineras med andetaget. Du kommer garanterat hitta ett inre lugn och du kommer inte att trilla i. Du kan bli lite blöt på de kroppsdelar som ligger mot brädan, så ta gärna med varma kläder efteråt.

Tid
Yogapasset pågår i 1h. + tid att lära känna SUP-brädan.

Datum
Måndag – 15/6 kl. 17.00 (Sunnerstastugan)
Söndag – 21/6 kl. 16.00 (Sunnerstastugan)
Tisdag – 30/6 kl. 18:45 (Sunnerstastugan)
Måndag – 6/7 kl. 17:00 (Sunnerstastugan)
Söndag – 12/7 kl. 16:00 (Sunnerstastugan)

Betalning
När du skickat in din bokningsförfrågan svarar vi inom en arbetsdag men alla detaljer om passet, vad du ska tänka på och hur du ska betala. Betalning sker med kort inne i butiken, via swish eller faktura.

Erbjudande 20% rabatt
Vid bokning av tre tillfällen så ger dig 20% rabatt. 1200kr istället för 15ookr. I anmälningsformuläret nedanför klickar du i de tre tillfällen du tänker. Om kurser inte är fullbokade går det givietvis att ändra tillfällen om dina planer ändras.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs. Vare sig du är nybörjare eller erfaren på SUP eller med Yoga så kommer du med Explore Yogas instruktör enkelt igång.

Pris

Anmälningsformulär: