Välj en sida

Utflykt med Big SUP

  • Samarbete 60% 60%
  • Naturupplevelse 40% 40%
  • Avkoppling 80% 80%
Upptäck Mälaren på ett helt nytt sätt!

Vår Big SUP är fem meter lång och två meter bred vilket gör att hela kompisgänget eller familjen kan paddla på den tillsammans. 6-8 personer får ledigt plats att paddla den samtidigt och då finns det ändå plats i mitten för väskor och annan packning. Förutom att sätta samarbetsförmågan på prov så ger den oanade möjligheter till spännande och annorlunda utflykter. Ta med badkläder, brassestolar och en kylväska med något gott att äta för en annorlunda picknick i stillsamma Hässlösundet. Ni utgår från Björnögården i Västerås för paddling på Mälaren omkring Björnö.

 Paddlar och flytvästar till samtliga personer ingår i priset och ett ankare för att ni ska ha möjligheten att ankra upp brädan och ligga still. Vi kör även ned paddelbrädan till bryggan åt er.

Förkunskaper
Tack vare sin enorma volym är vår Big SUP mycket stadig och omöjlig att välta, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet. Det är en trygg och säker aktivitet även för barn, äldre eller höggravida.

Kostnad
För 1999 kr förfogar ni över vår Big SUP hela dagen och har gott om tid att ge er ut på en avslappnad utflykt. Max 10 personer på paddelbrädan gäller, men vår rekommendation är 6-8 personer för att ni ska få gott om plats.

Bokning
Utflykten kan bokas in dagligen under våra öppettider, mån-fre 11.00-18.00 och lör-sön 10.00-16.00. Använd formuläret längst ned på sidan.

Svensexa, möhippa eller större grupper
Vi kan ta emot och arrangera paddelturen även för större sällskap, eftersom vi har flera Big SUP. Ange i kommentarsfältet hur många personer ni vill boka för.

Priser

Anmälningsformulär: