Välj en sida

Hyra SUP

 

Dags att hyra SUP?

Vill du testa att paddla SUP runt Uppsala och Västerås kan du hyra en hos oss. Stand Up Paddleboard eller lite enklare förkortningen SUP, är en kul utmaning för alla. Du kan hyra för att paddla i Uppsala och Västerås med omnejd tillsammans med vänner, möhippan eller med familjen. Våra brädor passar lika bra för nybörjaren som ska testa för första gången som den erfarne.

 

Hyr din SUP för äventyr i Uppsala och Västerås

Rätt bräda och paddel gör att du får det roligare och vi har allt du behöver för en riktigt rolig dag. Du hyr smidigt genom att boka online via sajten eller ringa till oss så får du personlig service så hjälper vi dig att hitta rätt paket, I paketet ingår SUP, paddel och flytväst om så önskas. För att hyra eller hämta en bokad SUP så går du in i Sunnerstastugan i Uppsala eller Björnögården i Västerås.

 

Hyr din alpinutrustning hos oss på hemmaplan så slipper du köerna på skidorten när du ska hyra skidor. Vi har fria resdagar till och från backen vilket gör att det både blir billigare och mindre stressigt att besöka oss. Hos oss hittar du allt från nybörjarvänliga knatteskidor till breda allmountainskidor och givetvis snowboards.