Välj en sida

Aktivt Uteliv Björnögården

Telefon

Adress

Björnögården, Björnövägen, 723 48 Västerås

Öppettider

Måndag 10.00-18.00
Tisdag 10.00-18.00
Onsdag 10.00-18.00
Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-16.00
Söndag 10.00-16.00
v

Viktigt meddelande till alla besökare!

Vi kommer att fortsätta ha öppet precis som vanligt, alla dagar i veckan, för att motverka trängsel i butiken. Dessutom har vi generösa ytor här, vilket gör att du lätt kan undvika andra kunder när du besöker oss.
Det finns inga rekommendationer som avråder från att aktivera sig ute i naturen, tvärtom. Därför kommer vi med oförminskad kraft att fortsätta jobba för att du ska kunna leva ett aktivt uteliv och ha en trevlig stund här ute i naturen på Björnön.
Aktivt Uteliv Björnögården är ett friluftscenter med sport- och friluftsbutik, café, konferensanläggning, stuguthyrning och höghöjdsbana i friluftsområdet Björnö i Västerås. Mitt i naturen, nära staden. Björnö ligger tio minuter från centrum med bil eller 15 minuter med buss. Ändhållplatsen på busslinje två heter ”Björnögården”.

Våra ledord är kunskap, service och kvalité, vilket rent konkret innebär att vi endast jobbar med aktiviteter som vi själva utövar och kan riktigt bra. I Butiken arbetar vi med både försäljning och uthyrning vilket betyder att du bland annat kan hyra skidor, hyra långfärdsskridskor, hyra mountainbike eller hyra kajak hos oss. Vi har även en skidverkstad där vi till exempel kan slipa skidor, valla skidor och slipa skridskor. Vi är också Västerås största arrangör av kurser och i vårt kursutbud kan du bland annat hitta kajakkurs, teknikkurs för längdskidor och mountainbikekurs.

Annars är kajakpaddling något som ligger oss extra varmt om hjärtat och hos oss hittar du därför en välsorterad kajakbutik med försäljning av kajaker och tillbehör under sommarhalvåret.

Vi säljer spårkort till Rocklundas konstsnöspår i butiken, mer info hittar du här!

Aktivt Uteliv Björnögården är en sammanslagning av Aktivt Uteliv och Björnögården Restaurang Konferens Spa AB, vilket skedde under våren 2019. Aktivt Uteliv är en lokal sport- och friluftsbutik som funnits i Västerås sedan 2011 och Björnögården, med anor från 1942, har drivits i sin nuvarande form sedan 2009.

Välkommen in!
/Per Fredin, Per Berglund och Thomas Eriksson med personal

Lämna ett meddelande...

10 + 11 =